Stuur een WhatsApp +31 10 51 90 332 [email protected]

Verkoop uw machine

Bij Kerklaan Horti Materials zijn we voortdurend opzoek naar gebruikte tuinbouwmachines en -materialen. 

U kunt uw machines en materialen aan ons aanbieden via onderstaand aanbodformulier. Graag ontvangen wij een zo'n compleet mogelijk beeld van de door u aangeboden producten. Op deze manier kan een van onze experts contact met u opnemen en direct een aanbod doen. Wij komen vrijblijvend langs om uw materialen te bekijken. 

Heeft u foto's? U kunt ook uw aangeboden producten mailen naar [email protected], of stuur eenvoudig foto's en informatie via WhatsApp (+31 6 10 20 44 12). Wij verzoeken u zoveel mogelijk informatie aan te leveren.

Heeft u machines of materialen die gedemonteerd moeten worden? Ook dat is geen probleem voor Kerklaan Horti Materials. Ons technische team heeft ruime ervaring in het demonteren van verwarmings- en belichtingsinstallaties, teeltsystemen en alle denkbare installaties en materialen binnen een tuinbouwbedrijf. Daarnaast kunnen wij verpakkingsmateriaal aanleveren, zodat u uw producten veilig naar ons toe kunt sturen of transporteren.

Aanbodformulier

Na ontvangst van onderstaand aanbodformulier, neemt onze inkoper contact met u op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Persoonlijke informatie

Machine informatie

Machine omschrijving

Beschrijf alsjeblieft de volgende punten: - Wat is de reden voor verkopen? - Bent u eerste de eigenaar? - Wat is de technische staat? - Wanneer is er welk onderhoud gepleegd?