Stuur een WhatsApp +31 10 51 90 332 [email protected]

Kerklaan Horti Materials

Kerklaan Horti Materials is een internationaal handelsbedrijf gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte kassen, tuibouwmachines en -materialen. Vanuit onze vestiging in Berkel en Rodenrijs leveren wij  onze producten aan klanten over de hele wereld. Hierbij streven wij ernaar om voor ieder product de juiste klant te vinden. Door persoonlijk advies helpen wij u graag met het selecteren van de voor u geschikte producten. 
Met een kritisch inkoopbeleid zorgen wij ervoor dat onze inventaris uit betaalbare kwaliteitsproducten bestaat. Daarnaast hebben wij een uitgebreide werkplaats, waar wij onze producten controleren en waar nodig repareren. 

Op deze website vind u het actuele aanbod van Kerklaan Horti Materials. Wilt u ons aanbod graag in het echt bekijken? Neem contact op via +31 10 519 03 32 en maak een afspraak om op onze locatie in Berkel en Rodenrijs ons aanbod te bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de voor u geschikte producten.

Ons aanbod

Door een veelzijdig assortiment biedt Kerklaan Horti Materials voor iedere klant een uitgebreide keuzenmogelijkheid. Van verwarmings- en lichtinstallaties tot spuitkarren en klimaatcomputers. Bij Kerklaan Horti Materials kunt u voor ieder onderdeel van een professioneel tuinbouwbedrijf terecht. Met persoonlijk advies zorgen wij ervoor dat onze klant altijd met het juiste product naar huis gaat. Heeft u een specifiek product nodig, maar heeft u dit niet op onze website kunnen vinden? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op. Door een jarenlang opgebouwd netwerk kunnen wij altijd aan de juiste producten komen. Wij gaan graag speciaal voor u opzoek. 

Inkoop

Bij Kerklaan Horti Materials zijn we voortdurend opzoek naar nieuwe en gebruikte tuibouwmachines en -materialen en gebruikte kassen.
Door de sinds 1993 opgebouwde kennis en ervaring, heeft Kerklaan Horti Materials alle capaciteit in huis om een inkoopbeleid te voeren dat perfect aansluit op de wensen van de klant. 
Mede door dit kritische inkoopbeleid kunnen wij u de kwaliteit en garantie bieden die u van ons gewend bent.

Bezoek onze locatie in Berkel en Rodenrijs. Wij helpen graag met het vinden van de juiste producten.

Kerklaan Greenhouses

Kerklaan Greenhouses is sinds 1993 actief in de internationale kassenbouw. Kerklaan Greenhouses bouwt en hernieuwt gebruikte kassen op maat. Naast gebruikte kassen, is Kerklaan Greenhouses ook specialist in het bouwen van compleet nieuwe kassen. Deze projecten worden volledig op maat ontwikkeld naar de wensen van de klant. 

De kracht van Kerklaan:
- Ruim 25 jaar ervaring in de internationale kassenbouw.
- Groot aanbod in gebruikte kassen en bedrijfsruimten.
- Kassenbouw op maat.
- Persoonlijk contact en afspraak is afspraak.

Mustang Demolition

Mustang Demolition is gespecialiseerd in het vakkundig, veilig en efficiënt demonteren van uw kas. Met ruim 20 jaar ervaring in de internationale kassensloop, is Mustang Demolition uitgegroeid tot een vooruitstrevend kassensloopbedrijf dat altijd voorop loopt in de branche. Door deze jarenlange kassensloop ervaring, Weet Mustang Demolition u volledig te ontzorgen voor, tijdens en na zijn werkzaamheden. Met behulp van geavanceerde machines, deskundige vakmensen en een vooruitstrevende bedrijfscultuur is Mustang Demolition in staat al uw wensen te vervullen, binnen het afgesproken tijdsbestek.
Bij Mustang Demolition is ieder kassensloopproject maatwerk.