Stuur een WhatsApp +31 10 51 90 332 [email protected]

Gebruikte Aweta machines

Aweta is een fabrikant van verpakkings- en sorteermachines voor groente, fruit en bloemen. Inmiddels 45 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf de eerste sorteerders voor komkommers, paprika's en tomaten. Sindsdien staat Aweta bekend om haar kwalitatief hoogwaardige machines voor groente, fruit en rozen.

Het precieze soort sorteermachine dat Aweta bouwt, hangt natuurlijk allereerst af van het soort groente of fruit dat gesorteerd en/of verpakt moet worden. Daarnaast zijn er echter allerlei verschillende varianten mogelijk in omvang en capaciteit van een machine en in eigenschappen waarop het groente of fruit gesorteerd kan worden, zoals maat, kleur, gewicht of zelfs interne/externe kwaliteit.

Veel tuinders over de hele wereld kiezen voor sorteerinstallaties van Aweta vanwege de betrouwbaarheid van deze sorteermachines, de ondersteuning en de goede service. Hierdoor zijn monteurs van Aweta regelmatig in het buitenland aanwezig voor service en installatie. Bijna alle producten zijn ontwikkeld en geproduceerd binnen Aweta’s hoofdkantoor in Pijnacker, Nederland.

 

Bekijk hieronder de huidige voorraad van Aweta machines bij Kerklaan Horti Materials.

Heeft u gebruikte Aweta machines te koop?
Bel 010-5190332 of stuur een e-mail